05.06.2018 5571

Made in UNUS тріумфує!

Всіма знана та улюблена команда сотень прихильників не лише Уманського національного університету садівництва та міста Умань, а й усієї України Made in UNUS порадувала фанатів новою перемогою, до якої вони впевнено крокували від самого створення команди.

Наприкінці травня на базі Подільського аграрно-технічного університету відбувся довгоочікуваний фінал Аграрної Ліги КВН України. Честь змагатися за головного гумориста України серед аграрних ВНЗ мали такі команди:

  • «УТ-1» – Таврійський державний агротехнологічний університет (м. Мелітополь);
  • «7 ДУБЛЕЙ» – Луганський національний аграрний університет (м. Харків);
  • «ЧОРНОЗЕМ У ШОКОЛАДІ» – Білоцерківський національний аграрний університет;
  • «MADE IN UNUS» – Уманський національний університет садівництва;
  • «АГРАНАВТИ» – Миколаївський національний аграрний університет;
  • «М’ЯТНІ ДІВЧАТА» – Херсонський державний аграрний університет;
  • «АГРАРВАРД» – Подільський державний аграрно-технічний університет (м. Кам’янець-Подільський);
  • «ТИЛИГУЛ» – Петрівський державний аграрний технікум;
  • «НА ВИХІД» – ВП НУБіПУ «Бережанський агротехнічний інститут».

За результатами двох ігор чемпіонами Аграрної Ліги КВН України 2018 р. стали команди «УТ-1» – Таврійський державний агротехнологічний університет (м. Мелітополь) та «MADE IN UNUS» – Уманський національний університет садівництва.

Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!

На цей титул «MADE IN UNUS» полював цілих три роки, адже похизуватися званням кращої команди КВН аграрних вишів може не кожен. І ось нарешті, напередодні річниці створення команди, вони таки підкорили цю недосяжну, як здавалося тоді, у 2015 році, висоту.

Команду «MADE IN UNUS» було створено 1 червня 2015 року. І до складу новоствореної збірної КВН університету увійшли:

Богдан Бойко – студент факультету економіки і підприємництва;

Владислав Головатюк – студент факультету агрономії;

Олександр Масловський – студент факультету економіки і підприємництва;

Валерій Коваль – студент факультету плодоовочівництва екології та захисту рослин

Олександр Слюсар – студент факультету лісового і садово-паркового господарства;

Яків Алієв – студент факультету лісового і садово-паркового господарства.

Та все ж, за час існування команди, її склад змінювався. Першим покинув ряди команди Яків Алієв, у березні 2016 року, та на зміну йому склад команди поповнив Олександр Єжелик – студент факультету економіки і підприємництва. Через рік після Якова був змушений покинути склад команди Олександр Слюсар. Відстоювали честь «MADE IN UNUS» свого часу також Катерина Закрижевська – студентка факультету економіки і підприємництва та Сергій Лагута – студент факультету агрономії, які були у складі команді протягом 2017 року.

Однак, не зважаючи на зміни, перемоги на гумористичній ниві команда здобуває під егідою незмінного капітана Богдана Бойка, адже за цей час було отримано не одну визначну нагороду, серед них: Кубок Народної Ліги Гумору; перемога на фестивалі 1/8 відкритої уманської Ліги КВН Кураж 2017 р.; срібло у боротьбі за Кубок Умані та Весняний Кубок міста 2018 р.; Кубок мера міста Умань 2016р.; перемоги на фестивалі та ¼ фіналу Аграрної Ліги КВН України 2016 р. Та, звичайно ж, найвагоміша перемога у цьому величезному списку здобутків команди – абсолютні чемпіони фіналу Аграрної Ліги КВН 2018 р.!

Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!

Не забувала команда і про волонтерську діяльність: за їх участі було проведено не одну благодійну акцію та не один вечір гумору, як в університеті, так і за його межами.

Щиро вітаємо команду з черговою перемогою та річницею створення! Бажаємо, щоб ваш творчий шлях освітлювали тисячі підкорених вами зірок на небосхилі гумору, з-під вашого пера виходило багато смішних жартів, армія фанатів зростає у геометричній прогресії, а КВН та гумор загалом стане справою всього вашого життя!

Made in UNUS тріумфує!
Made in UNUS тріумфує!

Ірина Слободяник, заступник голови ради студентського самоврядування університету