20.02.2015 4571

Лабораторія «Соціальні ініціативи» Уманського НУС – переможець конкурсного відбору проектів громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів Черкаської області

З метою підтримки громадської активності молоді, створення банку молодіжних суспільно-корисних ініціатив 20 січня в м. Черкаси управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації  провело конкурс проектних пропозицій від громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів.

Ініціативна група науково-дослідної лабораторії «Соціальні ініціативи» кафедри фінансів і кредиту Уманського національного університету садівництва представила на конкурс розробку на тему «Підтримка та інформаційний супровід підприємницьких ініціатив і формування дієвої системи соціальної захищеності молоді».

За результатами конкурсу, представлений нашими науковцями проект набрав 420 балів та був визнаний одним з кращих у секторі «Сприяння розвитку підприємницьких ініціатив молоді, надання інформаційних послуг».

Детальніше про переможців конкурсу

Леся Барабаш, начальник редакційно-видавничого відділу