26.11.2015 2291

КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур

Загально визнаним фактом є те, що сміх продовжує життя. А ще це найкращі ліки від будь-яких недуг! І ніщо не підіймає настрій так, як хороший жарт.

З усіма цими постулатами беззаперечного погоджуються студенти Уманського національного університету садівництва. Отож, 24 листопада в актовій залі Уманського НУС відбувся відбірковий тур КВН на Кубок Ректора. У грі взяли участь 6 команд з різних факультетів: 

КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур
КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур

-         «Страйк» – інженерно-технологічний факультет; 

-         «Без ПДВ» – факультет економіки і підприємництва;

-         «Синдром Да» – факультет лісового і садово-паркового господарства; 

-         «All inclusive» – факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин; 

-         «П’ятий зайвий» – факультет менеджменту;

-         «Брутали і Ципа» – факультет агрономії. 

Обрана тематика гри була як ніколи актуальною – «Осінь золота – до сесії залишилось тижня два». Захід складався з трьох конкурсів. У першому конкурсі, який носив назву «Візитка», кожна з команд мала можливість себе гідно презентувати. Конкурс «Розминка» дозволив командам продемонструвати вміння імпровізувати і жартувати на будь-яку тему. За умовами третього конкурсу – «Імпровізація», – команди повинні були дати поради студентам університету щодо того, як успішно скласти сесію. 

Актова зала Уманського НУС була заповнена вщент студентами, викладачами та гостями заходу. Щирий сміх та оплески лунали безперервно. Організаторами КВК було розіграно серед глядачів квитки на «Лігу Сміху» та 8 одноразових тренувань в спортивному клубі «Марі - Марі». 

КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур
КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур

У результаті гідної та запеклої боротьби фіналістами Кубку Ректора, що відбудеться навесні 2016 року, стали чотири команди: команда факультету плодоовочівництва, екології та захисту росли «All inclusive», команда факультету економіки і підприємництва «Без ПДВ», команда факультету лісового і садово-паркового господарства «Синдром Да» та команда КВН факультету агрономії «Брутали і Ципа». 

КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур
КВН. Кубок Ректора. Відбірковий тур

КВН – улюблена гра багатьох поколінь, яка дарує хороший настрій та позитивні емоції.

 

Людмила Коренюк, редактор редакційно-видавничого відділу

Фото Олега Черноусько

Читайте також:
Визначено команду-переможця КВН «Кубок ректора 2016»