25.03.2016 4952

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

Уманський національний університет садівництва оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:

завідувача кафедри екології та безпеки життєдіяльності (1 ставка);

старшого викладача кафедри плодівництва і виноградарства (1 ставка);

старшого викладача кафедри маркетингу (0,5ставки);

старшого викладача кафедри лісового господарства (1 ставка);

викладача кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем (0,75

ставки).

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву на ім'я ректора, особовий листок з обліку кадрів, довідку про проходження попереднього (періодичного) медичного огляду, список публікацій наукових та науково-методичних праць, винаходів, копії документів про повну вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання, паспорта, ідентифікаційного номера, трудової книжки, засвідчених в установленому порядку.

В конкурсі на посаду завідувача кафедри можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту спеціаліст (магістр) відповідного напряму підготовки, науковий ступінь та/або вчене (почесне) звання відповідно до профілю кафедри, досвід науково-педагогічної роботи не менше 3-х років у вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації, є автором навчально-методичних праць, наукових праць, опублікованих у фахових наукових виданнях України чи провідних наукових виданнях інших держав.

В конкурсі на посаду старшого викладача кафедри можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту спеціаліст (магістр) відповідного напряму підготовки, науковий ступінь кандидата відповідних наук, стаж науково-педагогічної роботи не менше як 2 роки у вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації.

В конкурсі на посаду викладача кафедри можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту магістр (спеціаліст) відповідного напряму підготовки Відповідність науково-педагогічній спеціальності викладача визначається дипломом про освіту, науково-педагогічним стажуванням з відповідної дисципліни. Стаж наукової, науково-педагогічної роботи не менше 2-х років у вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації.

Документи приймаються протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня оголошення конкурсу у відділ кадрів університету за адресою: вул. Інститутська,1, м. Умань, телефон для довідок (04744) 4-69-83.