16.04.2014 4770

ІІ Чемпіонат України з пауерліфтингу серед аматорів та професіоналів

29 та 30 березня у Києві пройшов ІІ Чемпіонат України з пауерліфтингу серед аматорів та професіоналів. У змаганнях взяли участь всі бажаючі любителі справжнього спорту. Наймолодшому учаснику Чемпіонату виповнилося всього 12 років, найстаршому — 73. Організатором ІІ Чемпіонату України виступила Українська Асоціація пауерліфтингу.

Згідно програми учасники протягом двох днів (29 та 30 березня) виборювали титули переможців у змаганнях «жиму» лежачи та стянової тяги. Головна задача – визначити найсильнішого пауерліфтера та досягнути нових рекордів України.

Перед змаганнями головний організатор заходу Олександр Погасій зазначив:«Чемпіонат України збере усіх. Ми побачимо у справі як найсильніших спортсменів, які вже є справжніми ветеранами, так і наступаючу їм на п'яти молодь. Саме боротьба, я впевнений, подарує всім нам захоплюючі враження. А той сплав, який вийде в результаті, і стане ядром збірної команди, яка захищатиме честь нашої країни на Чемпіонаті Європи в Києві з 3 по 5 травня цього року» (детальніше)

ІІ Чемпіонат України з пауерліфтингу серед аматорів та професіоналів
ІІ Чемпіонат України з пауерліфтингу серед аматорів та професіоналів
І саме на цьому Чемпіонаті, у складних поєдинках, студент факультету економіки і підприємництва Уманського НУС Дмитро Дерябкін завоював перше місце у ваговій категорії 100 кг серед юнаків і третє місце у відкритому класі.

Щиро вітаємо нашого студента з перемогою та бажаємо подальших звершень!