31.01.2015 5310

Довгострокове волонтерство у Великій Британії

Проект «Volunteer for change» розпочинається 1 вересня 2015 року і триватиме до 1 серпня 2016.

Приймаюча організація — ASHA Центр — це британська благодійна організація, яка працює для посилення молоді, сталого розвитку, миру і примирення у всьому світі. Це також центр міжкультурних заходів, який приймає в себе широкий спектр освітніх, візуально-театральних видів мистецтва та екологічних програм протягом року.

ASHA Центр — унікальне місце для молодих людей. Він розташований в мальовничому селищі Форест оф Дін, Глостершир, Великобританія і має 4 акри біодинамічних/органічних фруктових та овочевих садів.

Компанію двом українськими волонтерам складуть волонтери з Німеччини, Іспанії, Туреччини та Палестини.

Три основні напрямки діяльності, які пропонується волонтерам:
— Біодинамічне/органічне садівництво;
— Хостинг міжнародних груп, які приїжджають на тренінги: вітання їх, приготування їжі та прибирання;
— Драма/театральні постановки.

Вимоги до кандидатів:

Основними вимогами до кандидатів є: бути старше 18 років, мати закордонний паспорт та володіти англійською мовою.

Ми шукаємо молодих людей, які цікавляться навколишнім середовищем та ставляться до нього з повагою. Хочеться, щоб волонтери були активними, не соромилися брати ініціативу. Сподіваємося, що вони матимуть проявлять себе, як позитивні й активні люди в ASHA центрі та заходах, в яких прийматимуть участь. Кандидати мають прагнути допомогти у підвищенні обізнаності громадськості про екологічні проблеми та здоровий спосіб життя після їх повернення до України.

Молоді люди мають вміти (і любити) працювати як самостійно, так і в команді. Їм має подобатися бути на відкритому повітрі, працювати в саду, сушити квіти і трави, робити консервацію з фруктів або допомагати в реалізації проектів та заходів ASHA центру. Це може включати створення виставки на День відкритих дверей для ASHA центру, організацію welcome party для міжнародних груп або ведення груп різного характеру. Всі волонтери прийматимуть участь у кухонних та побутових справах: приготування їжі, прибирання, миття посуду, обслуговування, робота в галереї. Майбутні волонтери мають з повагою ставитися до людей різних релігій і культур, а також різних рівнів фізичних і чуттєвих можливостей.

Фінансові деталі:

Волонтерам забезпечується проживання, харчування, міський транспорт та транспортні витрати з місця проживання до місця проведення проекту в розмірі, згідно з програмними витратами.

Податися:

Щоб подати свою кандидатуру на даний проект, надішліть, будь ласка, своє CV та мотивацію в будь-якій формі (написати листа, зробити презентацію, зняти відео тощо). І це все треба надіслати на olenkoglazkova@gmail.com до 1-го березня.

Деталі проекту та розклад – на сайті http://www.prostir.org.ua/?p=570

Контакти: 0501449467, 0982396518 Альона.

Джерело: http://www.prostir.org.ua/?p=570