21.04.2017 4903

Добро починається з тебе

Участь у благодійності – це один з найважливіших елементів виховної роботи. Ми вважаємо природнім і щасливі вже з того, що повсякчас оточені любов’ю і турботою батьків, близьких, підтримкою друзів, в той час як мільйони дітей в багатьох країнах світу позбавлені батьківського піклування.

Робити добро – це потреба для кожної людини. Тож на факультеті агрономії стало гарною традицією відвідування дитячих будинків та садочків для кризових сімей. Ось і цього разу студентство стало ініціатором акції «Добро починається з тебе». Більше 3000 грн було зібрано на які студенти купували фрукти, солодощі, іграшки, ліки та інші необхідні речі, які вони особисто передали у Центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Веселі хороводи
Веселі хороводи

З великою душею, щирим, чуйним та добрим серцем працюють люди у цьому Центрі. Це, насамперед, директор закладу Наталя Валеріївна Бурська, вихователі Тетяна Віталіївна Гончарук та Ірина Миколаївна Зозуля, які змогли зігріти материнською любов’ю, теплом та щирістю дитячі серця.

Зустріч з малечею завжди є і радісною, і водночас болючою за їх зранене дитинство. Діти зустріли нас дуже весело. Підготували й нам гарний подарунок – маленький концерт на якому вони і розповідали вірші, і співали, і танцювали, і зробили невеличку хореографічну постановку до Великодня.

Танцюємо разом
Танцюємо разом

А потім був «вільний час». Студенти разом з дітками розважались, танцювали, водили хороводи, складали пазли, конструктори, робили іграшки та пустували. Дитячі личка та посмішки викликали у нас розчулення і солодкий щем, а ще й думку про те, що треба бути вдячним своїм батькам за їх любов і турботу.

Чоловіча компанія
Чоловіча компанія
Майбутній стиліст
Майбутній стиліст
Майструємо разом
Майструємо разом
Сумую за мамою
Сумую за мамою

Допомога іншим додає впевненості, віри у власні сили. Адже всі великі справи починаються з ініціативи однієї людини або маленької групи людей, які змінюють світ на краще.

Добро починається з тебе
Добро починається з тебе
Добро починається з тебе
Добро починається з тебе

Ми отримали велике задоволення від зустрічі, гарний настрій і пообіцяли, що обов'язково повернемося до них знову. Адже робити подарунки значно приємніше, ніж отримувати їх.

Особливо хотілось подякувати за допомогу у підготовці цього заходу куратора 12-аг групи Сергія Прокопчука та 14-ак групу (староста Влад  Флоренка) .

Фото на згадку
Фото на згадку

В свою чергу, хочеться висловити щирі слова вдячності працівникам обласного міжрегіонального Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Умані за теплу зустріч та побажати їм наснаги, любові, терпіння, успіхів у їх відповідальній і нелегкій роботі.

Солодощі, іграшки, ліки та інші необхідні речі для дітей
Солодощі, іграшки, ліки та інші необхідні речі для дітей

Олена Черно, заступник декана з виховної роботи факультету агрономії

Також читайте: "Дарувати радість і тепло дітям – це приємно"

"Продовжується благодійна акція допоможи дітям-сиротам"

  "Уманський НУС відвідали школярі з Авдіївки"