26.02.2015 4693

Для випускників Уманського НУС проведуть «День кар’єри» з «Дюпон Україна»

Висока якість освіти випускників Уманського національного університету садівництва завжди була загальновідомою у колах професіоналів. Цього разу перспектива закласти основи дружньої співпраці з кваліфікованими молодими фахівцями з числа студентів УНУС ІІІ–ІV курсів фахових спрямувань «Агрономія», «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» та «Захист рослин» зацікавила компанію «Дюпон Піонер», що пройде у форматі «Дня кар’єри».

У програмі заходу:

1. Презентація групи компаній «Дюпон».

2. Демонстрація  сюжету про компанію.

3. Презентація заводу «Стасі Насіння».

4. Агрономічний спектр роботи.

5. Виробничий спектр роботи.

6. Обговорення, запитання.

Зустріч відбудеться 10 березня 2015 року о 1000  в ауд. № 170 (корпус № 4).

 

Для довідки: DuPont Pioneer – підрозділ компанії "Дюпон" та світовий лідер в розробці і наданні сучасної генетики рослин фермерам усього світу. Компанія «Дюпон Піонер», головний офіс якої знаходиться в місті Де-Мойн (штат Айова, США), розробляє, виробляє та реалізовує широкий спектр високоякісного насіння й мікробіологічних продуктів, а також надає послуги клієнтам майже в 100 країнах світу. В Україні компанія «Дюпон Піонер» продає гібридне насіння кукурудзи, соняшнику та олійного ріпаку, а також інокулянти для силосування.

На сьогодні група компаній "Дюпон", до якої входять ТОВ «Дюпон Україна», ТОВ «Піонер Насіння Україна», ТОВ «Стасі Насіння» та ТОВ «Даніско Україна», є однією з найбільших у світі наукових та індустріальних транснаціональних корпорацій.

За матеріалами

HR координатора ТОВ «Дюпон Україна» Любові Мирної