20.09.2017 4477

День студентського спорту в Уманському НУС

Відзначення Міжнародного дня студентського спорту стало справжнім святом в Уманському національному університеті садівництва. Націлене на популяризацію здорового способу життя свято має на меті залучення до занять спортом всіх студентів. Тож у цей день юнаки та дівчата прийшли на спортивні майданчики та в спортивний зал УНУС для участі у флешмобі з віджимання.

Учасники заходу жваво виконували віджимання від підлоги у кількості 22 разів, а тренери та викладачі кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін на чолі з лікарем контролювали веселий процес, чітко пояснивши студентам правила виконання флешмобу.

Гомінким сміхом та захопливими вигуками був сповнений увесь університетський дворик, адже захід надав можливість молоді відволіктися від думок, спрямованих на науково-пізнавальну діяльність, й активно та з користю для здоров’я провести час у колі друзів.

Міжнародний день студентського спорту в УНУС
Міжнародний день студентського спорту в УНУС
Флешмоб з віджимання в УНУС
Флешмоб з віджимання в УНУС

Висловлюємо вдячність всім учасникам флешмобу! Хай міцне здоров’я стане всім вам нагородою за зусилля та позитив, що випромінюєте, а студентські роки – гарною згадкою про гарний та веселий час. З Днем студентського спорту вас, шановні!

Прес-центр Уманського НУС