16.10.2017 5436

День поля в «Агроальянс»

Днями Уманський філіал компанії ТОВ «ТД «Агроальянс» провів традиційний агрозахід «День поля кукурудзи», присвячений завершенню збирання пізніх зернових, зокрема кукурудзи.

Програма свята включала демонстраційні покази та випробування в польових умовах основних видів сільськогосподарської техніки «Case IH» (США), адже ТД «Агроальянс» є офіційним дилером цієї торгової марки. На гостей чекали також розіграші подарунків серед зареєстрованих учасників від офіційних партнерів ТД «Агроальянс» – компаній «KWS-Україна», «Reinke» та «Apis holding», розважальна програма та частування.

День поля в «Агроальянс»
День поля в «Агроальянс»
День поля в «Агроальянс»
День поля в «Агроальянс»

На заході були присутні керівники та спеціалісти фермерських аграрних господарств району та області, представники інших агрокомпаній. Від Уманського НУС День Кукурудзи відвідали викладачі та студенти 2-5 курсів інженерно-технологічного факультету та факультету агрономії.   

Дійство відбувалося на полях КСП «Родниківка» неподалік м. Умані (автотраса Київ-Одеса).

Вітальну частину заходу розпочали регіональний керівник ТОВ «ТД «Агроальянс» Віктор Черняк, представник ТМ «Case IH» в Україні Сергій Лисенко та директор КСП «Родниківка» (с. Родниківка) Сергій Войченко.

На демонстраційному майданчику були представлені трактори Case IH серій FARMALL JX, MAXXUM, PUMA і MAGNUM у комплектації з різними класами сільськогосподарських машин (фронтальний начіпний навантажувач MX T410, бункер-накопичувач AGRITECH для зерна та інших сипких матеріалів, дискова борона True Tandem 330 Turbo з хвилястими дисками для ефективного подрібнення та змішування пожнивних решток і котками для вирівнювання поверхні поля та глибокорозрихлювача Ecolo-Tiger 537 для змішування пожнивних решток з ґрунтом і вирівнювання поля після збору врожаю, самохідний широкозахватний обприскувач PATRIOT 3330, зернозбиральний комбайн AXIAL FLOW 6140 з жаткою для збирання кукурудзи на зерно та двома горизонтальними дисками для розкидання подрібнених стебел.

Присутні мали змогу не лише почути про технічні характеристики, переваги та конструктивні особливості даної техніки, а й дізнатися її реалізаційну вартість, комплектність та умови післяпродажного супроводу.

Ефективність продемонстрованої техніки в роботі глядачі могли споглядати під час випробування в польових умовах на сусідніх дослідних ділянках компанії «KWS» зі збирання кукурудзи на зерно (комбайн AXIAL FLOW 6140) та послідуючого обробітку пожнивних решток представленими вище ґрунтообробними агрегатами.

Гарно показав себе в роботі також обприскувач PATRIOT 3330.

По закінченні практичної частини бажаючі мали можливість взяти участь у тест-драйві та сфотографуватись із потужною технікою.

Комбайн під час роботи
Комбайн під час роботи
Поле після проходження глибокорозрихлювача ECOLO-TIGER 537
Поле після проходження глибокорозрихлювача ECOLO-TIGER 537
Представник компанії KWS розповідає про  сорт кукурудзи КРАБАС
Представник компанії KWS розповідає про сорт кукурудзи КРАБАС
Стан поля після дискової борони TRUE TANDEM 330 Turbo
Стан поля після дискової борони TRUE TANDEM 330 Turbo
Трактор MAGNUM 340 з бороною TRUE TANDEM 330 Turbo
Трактор MAGNUM 340 з бороною TRUE TANDEM 330 Turbo

Під час розіграшу цінних подарунків від партнерів свята, два наші студенти (з факультету агрономії та інженерно-технологічного факультету) отримали по каністрі автомобільного моторного мастила.

Завершилося свято смачним частуванням гостей ароматними шашликами та гарячим чаєм.

День поля в «Агроальянс»
День поля в «Агроальянс»

Людмила Худік, викладач кафедри процесів, машин та обладнання АПВ 

 (фото ст. викладача Івана Лісового)