21.04.2016 5844

День молодого інженера

19 квітня на виробничих потужностях Індустріальної Молочної Компанії (МТС відділення смт. Мала Дівиця) відбувся практичний семінар для студентів «День молодого інженера». Організаторами заходу стали New Holland Agriculture, асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція AgriEvent.

У семінарі взяли участь 45 студентів з аграрних вищих навчальних закладів України, 4 з яких – студенти інженерно-технологічного факультету Уманського НУС напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». 

День молодого інженера
День молодого інженера

Програма була досить цікавою і насиченою, оскільки складалася з теоретичної і практичної частин.

Про новий вимір у збиранні врожаю та огляд модельного ряду комбайнів New Holland розповів керівник відділу маркетингу New Holland Agriculture – Олександр Суханов. Спеціаліст із систем точного землеробства New Holland Agriculture Микола Чорнонос розповів про Інтернет речей з New Holland, а також про надсучасні сільськогосподарські трактори продукт-менеджер, New Holland Agriculture – Віталій Каплюк. 

День молодого інженера
День молодого інженера

У практичній частині семінару відбулася демонстрація техніки New Holland в роботі (трактор Т8), а також практичний огляд техніки New Holland та особливості сервісної підтримки техніки. 

День молодого інженера
День молодого інженера

Від імені усіх учасників семінару щиро дякуємо організаторам за чудову організацію заходу, теплий прийом і за досвід який отримали студенти під час змістовних семінарських і практичних занять.

Яна Розуменко, студентка інженерно-технологічного факультету