13.04.2013 6542

День коледжу на кафедрі обліку і аудиту

   День коледжу, організований на факультеті економіки і підприємництва, дійсно став святом для студентства відокремлених структурних підрозділів Уманського НУС.

   Для студентів напряму підготовки «Облік і аудит» було передбачено досить насичену програму прийому. Кафедра приймала 80 гостей. Одразу по приїзду для учасників було організовано фото-хвилинку «На пам’ять», проведено екскурсію по навчальному корпусу № 4, де студенти змогли познайомитись із алеєю почесних докторів наук університету, спортивними досягненнями та міжнародною й культурно-мистецькою діяльністю навчального закладу, коротку екскурсію до національного дендрологічного парку «Софіївка». Одразу після пленарного засідання, яке відбувалось в актовій залі, студентство частували в університетській столовій. Підкріпившись, відпочивши та набравшись сил, студентська молодь одразу долучилась до інтелектуальних ігор, організованих колективом кафедри обліку і аудиту.

   Відкриття заходу здійснив д.е.н., професор, академік Української академії економічних наук України В.С. Уланчук. Також з вітальним словом до студентства звернулась декан факультету економіки і підприємництва, д.е.н., професор Ю.О. Нестерчук, яка вручила сертифікати переможцям фахових олімпіад. 

   Студенти відокремлених структурних підрозділів прийняти участь у декількох інтелектуальних конкурсах:

– діловій грі «Конкурс кейсів» – командна гра коледжів;

– бліц-конкурсі «Найспритніший бухгалтер».

Для підрахунку результатів та визначення переможців працювала суддівська комісія у складі:

  • Уланчука В.С. – завідувача кафедри, д.е.н.;
  • Кучеренко Т.Є. – професора кафедри, д.е.н.;
  • Загребельної Н.І. – доцента, к.е.н.;
  • Дудкевич Г.В. – студентки 44-ок групи, голови студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва.

   Шляхом рейтингової оцінки було встановлено переможців. Усі учасники були активними, показали відмінне знання з бухгалтерського обліку та, відповідно, були нагороджені грамотами, дипломами та отримали цінні призи.

   Ведучими проекту було ознайомлено студентів з насиченим та цікавим життям студентської молоді в нашому університеті. Гості переглянули відео ролики переможців конкурсу презентацій «Ми – студенти», який відбувався на кафедрі обліку аудиту 02 квітня 2013р.

   Програмою зустрічі передбачено ще й спортивно-розважальний захід – поїздка до Білогрудівського лісу.

   Велика допомога у проведенні заходу відчувалась з боку ради студентського самоврядування факультету.

   Гарний настрій та позитивне враження від нових знайомств був забезпечений усім учасникам факультетського свята.