Меню

Битва Агротитанів - 2017

Сучасне сільське господарство - це водночас творча та клопітка праця, адже тільки оптимальна взаємодія природи, людини та техніки може дати бажаний результат. Сучасні технології, де більшу частину роботи за людину виконують машини, вимагають використання надійної та високоефективної техніки, що піддається високим навантаженням  в надважких умовах. Саме такою є с.-г. техніка, яка була представлена на V виставці-демонстрації техніки в польових умовах "Битва Агротитанів 2017" , що відбулася 7-8 вересня в  с. Степове, Тетіївському  р.н., Київської області.

     Студенти факультету агрономії Уманського національного університету садівництва традиційно приїхали на Тетіївщину задля того, аби оцінити та на власні очі побачити усі новинки техніки та технології в польових умовах та безпосередньо взяти участь у роботі цього заходу, організаторами якого виступили Всеукраїнська Аграрна Рада, група компаній «ТАК» та агроконсалтингова компанія DYKUN, відвідали понад 1600 учасників, серед яких близько 1000 представників аграрних підприємств.

      Для всіх відвідувачів працювало шість постійно діючих демонстраційних зон, де вони могли побачити в роботі обприскувачі, сівалки, комбайни, плуги, борони та культиватори вітчизняних і зарубіжних виробників. Вражаючий тест-драйв позашляховиків та легкових автомобілів влаштували автомобільні партнери Битви Агротитанів 2017: Suzuki, Renault, Citroen, Scania, Skoda, Mitsubishi, Fiat та Peugeot. Студенти Уманського НУС також  випробували представлені автомобільні новинки на міцність і потужність на спеціально побудованій автотрасі для випробувань.

     По закінченню студенти взяли участь в інтелектуальній вікторині, яку проводили фахівці компаній організаторів, і були нагороджені цінними фірмовими подарунками. Студент Олександр Риженко отримав від компанії PÖTTINGER модель конструкції косарки NOVACAT T ; Андрій Мись і Артур Тищенко здобули фірмові термоси, кепки та брендові футболки від компанії KUHN ; Владислав Гнатенко отримав від компанії  Mitsubishi сервісний набір посуди, футболку та кепку; Микола Кравченко і Сергій Довгань отримали фірмові канцелярські товари та наукову літературу від компаній ЄвроХім, Agro-Euro та ASP.

                                                              Микола Кравченко, студент 13 м-ас групи факультету агрономії