09.10.2013 5771

Де пройти практику та працювати після навчання?

Тільки 20% випускників аграрних вузів працевлаштовуються за фахом! Хочеш бути у їх числі і працювати в надсучасному агро-підприємстві одразу після закінчення вузу? Тоді «Почни кар'єру з МХП»!

Це соціально-освітній проект агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт». Взяти участь у програмі можуть студенти аграрних і технічних вузів України 3 та 4 курсу. Програма проходить у 3 етапи.

Перший етап являє собою відбір кращих студентів за допомогою тестування у вузах і подальшої поїздки на підприємства холдингу. Під час екскурсій студенти можуть ознайомитися з процесом роботи підприємств, з технічною базою. Також у рамках поїздки вони візьмуть участь у вікторині, щоб виграти цінні призи (планшети, смартфони і т.п.)

Другий етап — це стажування на підприємствах МХП за програмою «Молодий спеціаліст» для студентів 5 курсу. Для найбільш талановитих стажування буде оплачуваним! По завершенню стажування, як третій етап — перспективні і талановиті студенти зможуть влаштуватися на роботу в компанію.

Щоб «Почати кар'єру з МХП» заповни анкету та надішли її на адресу: n.petrichka@mhp.com.ua

Сьогодні на підприємствах МХП працюють близько 28 тисяч осіб. Великий відсоток керівних посад займають молоді фахівці зі стажем роботи 3-4 роки. Більшість отримали роботу в компанії після стажування.

Приєднатися до спільноти, оперативно дізнаватися усі подробиці по проекту та заповнити анкету онлайн можна тут: http://vk.com/mhpcomua

Рубрика: Випускнику