15.04.2014 4956

Благодійна акція «Підтримай українську армію»

Уманський національний університет садівництва – один з найстаріших ВИШів нашої держави.

Впродовж 170-річної історії навчальний заклад по праву гордився і гордиться своїм згуртованим колективом.

Я хочу привернути увагу до  одного аспекту життя нашого колективу – це бути в центрі подій, що відбуваються в нашому суспільстві, не стояти осторонь проблем, а бути активними учасниками будівництва міцної, багатої, демократичної, єдиної нашої держави. Співпереживання за долю народу, за долю держави – риса, яка притаманна співробітникам, викладачам та студентам університету.

В стінах університету з глибоким болем зустріли звістку про загибель людей під час буремних подій в столиці.

Студентство, викладачі вийшли на центральну площу студентського містечка біля державного прапора з свічками в руках та вшанували пам’ять небесної сотні.

Тоді ухвалили рішення про допомогу сім’ї нашого випускника Васільцова, який загинув на майдані. Кошти в сумі більше 10 000 гривень зібрані нашим колективом і переказані сім’ї.

Розуміємо, що держава має мати боєздатні Збройні Сили. І зараз ми всі долучилися до благодійної акції „Підтримай Українську армію”, що стартувала 15 березня в країні для зміцнення нашого війська.

В університеті зібрано добровільних внесків на суму 25 000 гривень, які перерахували на підтримку матеріально-технічного та медичного забезпечення Збройних сил України, а також завезли яблука до військової частини, щоб солдати могли поласувати плодами, вирощеними руками наших студентів.

Керівництва Уманського НУС на чолі з ректором, професором Непочатенко Оленою Олександрівною висловлюють щиру вдячність усім небайдужим співробітникам, викладачам, студентам, які долучилися до благодійної акції та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Маргарита Парубок, голова профкому Уманського НУС