30.09.2013 6118

30 вересня - Всеукраїнський День бібліотек

30 вересня - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Екскурсії: «Невідома бібліотека» з відвідуванням музейної кімнати «Библіотеки Уманскаго средняго училища садоводства и земледълія», де збережені унікальні та рідкісні видання, відділу комплектування та обробки літератури, ін.

 

Відкриття пункту буккросингу в бібліотеці

 

Буккросинг – це захоплюючий світовий громадський рух друкованих видань, які «мандрують».

Процес буккроссінга полягає у найпростішій дії, заснований за принципом «прочитав – віддай іншому». Ти прочитав книгу, залиши її у громадському місці, для того, щоб інша, випадкова людина могла цю книгу прочитати, а та у свою чергу повинна теж віддати прочитану книгу.

Запрошуємо Вас приєднатися до цього руху, де кожен бажаючий може залишити книжку для того, щоб інші змогли насолодитися спілкуванням з цікавою літературою та взяти собі книжки, залишені іншими.

Виберіть нову і цікаву книгу із своєї домашньої бібліотеки, якою Ви хочете поділитися і приходьте 30 вересня  2013 р. о 13.00 до зали каталогів та картотек Наукової бібліотеки (кім. №2,  І поверх).

 

Цікава бібліотека:

  • Книжково-ілюстративна виставка «Бібліотека – давня і вічна, юна оселя людського розуму» (чит.зала №2, ІІ поверх);
  • Книжкова виставка «Книга відкриває світ»  (чит.зала №1, І поверх);
  • Фотовиставка «Бібліотеки світу» (хол, ІІ поверх);
  • Виставка «З  колекції часописів бібліотеки» розкриває рідкісні та цінні періодичні видання з фонду бібліотеки (чит. зала періодичних видань, І поверх);
  • Виставка-вернісаж  « Нас залишили в книгах читачі» (абонемент худ. л-ри, І поверх).

Рубрика: Бібліотека