01.10.2018 617

Всеукраїнський благодійний конкурс "Харчові технології - 2019"

Подію завершено

Всеукраїнський благодійний конкурс "Харчові технології - 2019"
Всеукраїнський благодійний конкурс "Харчові технології - 2019"

Проект «Харчові технології 2019» проводиться Фондом Бориса Колеснікова для студентів денної форми навчання та молодих фахівців профільних вузів України (від 17 до 25 років включно).

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму реєстрації і ознайомитися з правилами участі. Реєстрація відкрита до 28 жовтня.

Конкурсантів очікують два етапи відбору. 1 листопада в своїх вузах вони пройдуть тестування з профільних предметів, а 28 листопада в Києві презентують власні проекти членам журі «Харчових технологій 2019».

Експерти харчової галузі визначать 30 переможців конкурсу. З 27 по 30 січня 2019 року вони відвідають Міжнародну кондитерську виставку ISM 2019 в Кельні.

Реєстрація на конкурс

Найближчі події